Workshop

Workshop bloemschikken incl. luxe lunch

 

Creatief bezig zijn en genieten van een heerlijke lunch? Dit kan tijdens onze workshops.

Elk seizoen geven wij een workshop, passend bij het jaargetijde. Dit in samenwerking met en bij Kookatelier Wils, Heidestraat 60 te Susteren. Wij geven een duidelijke uitleg, met alle technieken, tips en trucs die bij het bloemschikken horen. Elk bloemstuk kunt u in elke gewenste kleur maken. (Deze kleur vragen wij u bij deelname.) 

Wij ontvangen u om 9.30 uur met een klopje koffie/thee. In het eerste gedeelte van de workshop verwerken wij de verse materialen. Na de pauze wordt het bloemstuk afgewerkt met de decoratiematerialen. Rond 12.30 uur is het lunchtijd en wordt u door Pauline en Youri van Kookatelier Wils verwend met een luxe 3 gangen lunch (voor- hoofd- en nagerecht), passend bij het thema dan deze dag, incl. wijn/water/frisdrank. We sluiten de lunch af met koffie en macarons. Het einde van deze gezellige workshop is tegen 14.30 uur.

Deze luxe workshop kost €99.50 (all in). Voor meer informatie of deelname kunt u contact met ons opnemen per mail (info@antoinette-glasbergen.nl) of telefonisch (046-4494910). Aangezien wij met verse producten werken, vragen wij een aanbetaling van €35.00 per deelnemer. Kosteloos annuleren kan i.v.m. inkoop tot 7 dagen voor aanvang van de workshop.  

Deze workshop verzorgen wij ook voor bedrijven als teambuilding. Datum kan uiteraard in overleg. 

 

Data en thema's workshops:

Dinsdag 28 november: thema Advent

We maken een staande krans met en 4 hangende, glazen bollen waar led theelichten inzitten; ideaal voor in de vensterbank, mooi op een dressoir, eetkamertafel of kookeiland.

Dinsdag 12 december: thema Kerst

Dit bloemstuk straalt een en als sfeer uit, of het nu op de salontafel, eetkamertafel of dressoir staat. In het midden staat een vierkant windlicht met BRYNXZ-kaars en om het windlicht zitten kleine bells uit de BRYNXZ-Collection. Ook na kerst kunt u dit bloemstuk, met een kleine aanpassing, gerust laten staan.