Interieuradvies

Interieuradvies (zowel zakelijk als privé): 

Met alle mooie merken (zie ook “onze merken”) die wij voeren, kunnen wij u op alle gebied een goed interieuradvies geven. Van een mooie schaal voor op de tafel tot nieuwe vazen met planten voor in de vensterbank en van een mooie grote plant in een speciale pot tot een passende lamp voor op het dressoir. We hebben het allemaal. 

Heeft u een speciale plek in huis waar u graag iets nieuws wilt? Of een vaas of pot die u opnieuw opgemaakt wilt hebben? Maak een paar foto’s van uw interieur, zodat wij een indruk krijgen hoe uw interieur bij u thuis is en waar het komt te staan. Wij kunnen u vervolgens een goed advies geven. Indien gewenst komen wij bij u thuis kijken. Dit geldt vooral als u een grote plant en/of sierpot wilt aanschaffen. Wij krijgen dan een goede indruk van uw interieur en de hoeveelheid licht die de plant krijgt. Of een zijden bloemstuk; dit maken wij op maat bij u thuis, zodat het zeker past. 

Twijfelt u of iets mooi staat bij u thuis? U mag alle spullen vrijblijvend mee naar huis nemen om te kijken of het de juiste aankoop is. Is het dat toch niet? Krijgt u ten alle tijden het geld terug (geen tegoedbon). 

Hieronder ziet u een aantal planten/ sierpotten/ vazen met kunstbloemen etc die wij is overleg met de klant hebben gerealiseerd (vanwege de privacy proberen wij zo weinig mogelijk van de omgeving te tonen):