Over ons

Graag stelt Bloemsierkunst Antoinette Glasbergen zich even voor

 

Ik, Antoinette Glasbergen, geboren in 1972 te Oegstgeest, ben opgegroeid tussen de bloemen. Na de mavo ben ik bij mijn ouders in de zaak in Sittard gaan werken en heb ik de opleiding Gediplomeerd Bloembinder (1990) en vervolgens Gespecialiseerd Bloembinder (1991) met goed gevolg afgelegd. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij mijn ouders ben ik in 1994 in Susteren, aan de Feurthstraat, mijn eigen zaak begonnen als bloemist.

In 1998 kreeg ik versterking van Anja, een paar jaar later van Esther en Raymond. 2003 was voor mij een speciaal jaar. Ik haalde het Meesterbinderdiploma Vught; één van de hoogst haalbare diploma’s in onze branche en we verhuisden naar de Swentiboldstraat. Een prachtig pand, waar wij buiten onze grote sortering bloemen ook een ruim assortiment kamerplanten en een grote verscheidenheid aan woonaccessoires, voor zowel een landelijk als een modern interieur kunnen bieden . De woonaccessoires zijn van de merken: BRYNXZ Collections, Quint Joy of Living, Fidrio Glas, WoodWick geurkaarsen en Silk-Ka zijden bloemen.

In 2020 zijn wij gecertificeerd als Barometer Duurzame Bloemist (zie ook Zakelijk). Weer een mijlpaal en dat maakt dat wij iedere dag met veel passie ons vak uitoefenen en met alle plezier voor u klaarstaan.