Onze merken

rots zijn wij, dat wij officiële dealer mogen zijn van BRYNXZ~ Collections, Silk-ka zijden bloemen en planten, PTMD, Fidrio glaswerk, WoodWick en Chesapeake Bay geurkaarsen en Millefiori Milano huisgeuren. Deze speciaal door ons uitgekozen merken maken van uw huis een thuis. 

BRYNXZ Collections:

Ontdek de tijdloze collectie aardewerk, kaarsen, glas en zijde. Laat je inspireren door de verschillende collecties die BRYNCZ voert. BRYNXZ probeert we de wereld een klein beetje mooier te maken. Dat doen ze met tijdloze collecties die het verleden koppelen aan het heden.

Nostalgie gecombineerd met een strakke vormgeving zorgen voor een tijdloze hedendaagse uitstraling. Van lamp tot kandelaar en van kruik tot vensterbankplanter voor ieder interieur is er wel iets te vinden. BRYNXZ is ook erg sterk in het cadeausegment. Vele innovatieve en grappige gadgets, zijn al over de toonbank gegaan.
Bovendien is er keuze uit verschillende tinten. Majestic Vintage, Majestic Black of Majestic Brown. Zo is er voor ieders smaak en voor ieder interieur wel een item te vinden wat perfect aansluit op jouw interieur.

PTMD:

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van hun collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars en vakkundige producenten , brengen ze steeds een verrassende collectie in de huiskamers van hun klanten.

De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires. Een groot gedeelte hiervan hebben wij opgenomen in onze collectie. 

Fidrio Glaswerk:

De eigenaren van Fidrio zijn van huis uit bloemisten. Na 8 jaar bloemsierkunst, hebben zij gekozen om zich op het bredere spectrum van decoratie, glaswerk, te richten.

In 1996 startten zij met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Eerst alleen de Fidrio Basics  en sinds 2013 introduceerden zij de Fidrio Exclusive Collection. De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen zij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. 

Wij hebben een selectie gemaakt uit beide collecties, die mooi aansluiten bij uw interieur:

WoodWick, Mille Fiori, Yanckee Candle:

WoodWick-geurkaarsen worden gemaakt van sojawas en gegoten in een luxe, hogezandlopervormige glazen vaas. De kaarsgeeft een "crackling" geluid door het houten lont. Dit aangename geluid wordt sterker naarmate de kaars langer gebrand heeft en de vaas leger is. De grootste maat kaars heeft maar liefst 150 branduren. Zorg er wel voor dat de wax van de WoodWick kaars tot aan het glas gesmolten is voordat u de kaars dooft. Dit kan 30 tot 60 minuten duren. Op deze manier brand de kaars volledig op. 

Wij hebben een breed scala aan geuren, zoals: Linen, White teak, White tea & Jasmine, Vanila bean, Island Coconut, Tonka & Almond Milk, Cashmere, Vanilla & Sea Salt, Coastal Sunset, Pressed blooms & Patchouli, Cheer Tuberose, Warm Wool, Fire Side, Wood Smoke, Smoked Walnut & Mapple, Cinnamon Chai, Juniper & Spruce, Frasier fir, Mint Leaves & Oak, Magnolia Birch. 

Elke maand zijn er twee “Geuren van de maand”. Deze variëren. Op deze geuren is altijd 25% korting. 

Andere geuren kunnen wij altijd bestellen. 

Chesapeake BayCandle biedt prachtig minimalistische ontwerpen en op de natuur geïnspireerde geuren die mindfulness en harmonie bevorderen.

Chesapeake Bay Candle® werd in 1994 opgericht door Mei Xu en David Wang in Annapolis, Maryland en sloot zich in 2017 aan bij de Newell-merkenfamilie. Geïnspireerd door de schoonheid van de kustlijn van Chesapeake Bay, wordt dit merk gedreven door een diep, intuïtief begrip van de kracht van geur om een ​​doelbewust leven aan te moedigen. Met hoogwaardige, op de natuur geïnspireerde geuren en strakke, eenvoudige ontwerpen, maakt Chesapeake Bay Candle het gemakkelijk om mindfulness te oefenen en een gevoel van harmonie te vinden.

10 heerlijke geuren uitgevoerd in een strakke glazen pot met houten deksel: Peace + Tranquility, Love & Passion, Strength & Energy, Stillness & Purity, Serenity & Calm, Joy & Laughter, Balance & Harmony, Reflection & Clarity, Confidence & Freedom, Awaken & Invigorate. Elke geur is er in 4 variatie´s: Small, Medium en Large (met 1 lont) en 3 Wick Candle (met 3 lonten)

Elke kwartaal zijn er twee “Geuren van het kwartaal”.  Deze variëren. Op deze geuren is altijd 25% korting. 

Millefiori Milano Selected geurcollectie straalt met z’n trendy, langwerpige fles met stijlvol afgewerkte details, luxe uit. Deze collectie bestaat uit unieke geurcombinaties en onderscheidt zich t.o.v. andere merken door de hoge kwaliteit oliën en uniek samengestelde geuren, die gemaakt en ontwikkeld worden in Italië. (De 100ml. fles gaat zeker 3 a 4 maanden mee en blijft een heerlijke geur verspreiden.)

De Selected-lijn bestaat uit geurstokjes 100ml en 350ml, navulling 250ml, geurolie 15ml. voor aroma-diffusers/oliebranders en diffusers, met als geuren: Ninfea, Velvet lavendel, Sweet arcissus, Mimosa flower, Mirto, Orange tea, Cedar, Golden saffron en Silver spirit.

   

 

Silk-Ka zijden bloemen en planten:

Silk-Ka Zijden bloemen en -planten zijn kunstbloemen en -planten die met recht met een grote KUNST genoemd mogen worden. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder én de allermooiste!! 

Het verhaal van Silk-Ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger, zoon van een bloemist, is zo bedreven in het vak, dat het hem internationale erkenning oplevert. Tijdens zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte hij de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond zijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn ze één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. 

Patrick had 30 jaar geleden niet kunnen bedenken dat hij hiermee zo succesvol zou worden in meer dan 75 landen over de hele wereld…..

Bij ons kunt u terecht voor zowel de zijden bloemen als -planten. Van beiden hebben wij een grote sortering. De bloemen zorgen, met hun grote variatie in soorten en kleuren, voor een mooie aankleding in uw interieur. De planten, haast niet van echt te onderscheiden, zijn ideaal op donkere plekken, of als je geen groene vingers hebt….